logo

Zwangerschapsfotografie

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Zwangerschapfotografie en babyfotografie

Unieke foto’s van een nieuw leven, ook voor geboortekaartje
Professionele foto’s van een zwangere buik zijn prachtig. Zwangerschapsfoto’s zijn een unieke herinnering aan een heel bijzondere periode. Een totaalportret waarin de zwangere buik een hoofdrol speelt, of een close-up van de zwangere buik: een zwangerschap is een uitgelezen moment voor een fotoreportage. Als de baby eenmaal geboren is, brengen professionele babyfoto’s uw baby op prachtige wijze in beeld. Met de juiste belichting, in een mooie pose en met oog voor detail maakt fotograaf Martin Munoz foto’s van je baby die je zult koesteren. Ook voor foto’s voor het geboortekaartje is Martin Munoz uw fotograaf.

 

Professionele zwangerschapsfotografie

Tips voor de mooiste zwangerschapsfoto’s
De beste zwangerschapsduur voor een fotosessie is rond de 34e – 35e week omdat de buik dan mooi rond is. Om afdrukken van knellende kleding in de huid te voorkomen, is het verstandig om ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Neem wat extra kleding mee. Het liefst effen, zonder prints, voor een zo’n rustig mogelijk beeld.

 

Nieuw: Zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s in luxe fotoalbum

Vele mogelijkheden naar eigen smaak en wens
Sinds kort bieden we de unieke mogelijkheid om zwangerschapsfoto’s digitaal af te drukken in een prachtig fotoalbum. U kunt dit fotoalbum zelf samenstellen. U kunt ook een extra boekje bestellen met de zwangerschapsfoto’s als origineel cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma.

 

Zwangerschapsfotografie in Limburg, Brabant,..

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz, voor zwangerschapsfotografie en babyfotografie in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. Martin maakt ook reportages aan huis!

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.