logo

Portretfoto’s

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Portretfoto van uzelf of van uw (klein)kind

Portretfoto’s zijn professionele foto’s waarop de geportretteerde volledig tot zijn recht komt. Portretfoto’s zijn uniek op elke leeftijd. Een portretfoto van een baby geeft een aandoenlijk en vaak sereen resultaat, zeker als de baby samen met (een van) de ouders wordt gefotografeerd. Een portretfoto van een kleuter is een directe afspiegeling van zijn persoonlijkheid: een ondeugende of juist een verlegen blik, een stoere of juist een keurige pose. Je herkent het karakter van je kind direct in de portretfoto’s. Foto’s van tieners en jong volwassenen geven vaak verrassende, mooie resultaten. En foto’s van senioren zorgt doorgaans voor veel herkenning, ook bij andere familieleden. Elke leeftijd is uniek in beeld te brengen via portretfotografie. Martin Munoz toont u graag de mogelijkheden van portretfotografie.

 

Nieuw: Portretfoto’s in luxe fotoalbum of op canvas

Prachtige reportage met portretfoto’s
Sinds kort biedt Martin Munoz de unieke mogelijkheid om (portret)foto’s digitaal te laten af drukken in een prachtig fotoalbum. U kunt dit fotoalbum met professionele (portret)foto’s zelf samenstellen.

 

Portretserie als cadeau

Origineel en blijvend geschenk
Professionele portretfoto’s zijn een origineel cadeau. Laat eens een mooie portretserie maken in verschillende kleding en stijlen. Zo’n uitgebreide portretserie is mooi om te hebben, maar kan ook prima gebruikt worden voor het portfolio van een (beginnend) model.

 

Portretfoto’s in Limburg, Brabant,..

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz maakt portretfoto’s in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. Ook voor portretfoto’s op een andere locatie staat Martin Munoz graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.