logo

Model voor 1 dag

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Professionele fotoshoot

Modelfoto’s voor portfolio
Martin Munoz maakt prachtige modelfoto’s voor in het portfolio van elk (beginnend) model. Een professionele visagist zorgt ervoor dat u er op uw best uit ziet. Vervolgens wordt een groot aantal modelfoto’s gemaakt, waarbij make up, poses, kleding en belichting telkens verandert. Dit geeft een grote diversiteit aan modelfoto’s, voor een gevarieerd en compleet portfolio.
Voor modelfotografie werkt Martin Munoz met kindmodellen, mannelijke modellen, vrouwelijke modellen, casting fotomodellen en zowel met amateur-modellen als met topfotomodellen. Bij alle fotoshoots is een visagiste/styliste aanwezig. Nabewerking van de foto’s is bij de prijs inbegrepen.

 

Model voor 1 dag

Modelfoto’s voor vrijgezellenfeest etc
Wilt u op uw mooist gefotografeerd worden en eens volledig in de spotlights staan? Kies dan voor een modelfotoreportage.
Leuk als cadeau voor vrouw, dochter of moeder.
De fotomodel workshop ‘Fotomodel voor één dag’ als vrijgezellenfeest is een uniek idee!

 

Modelfotografie in Limburg, Brabant,..

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz verzorgt modelfotografie en fotomodel workshops in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. Martin maakt ook reportages aan huis!

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen of de groepsarrangementen te bespreken.