logo

Kinderfotografie

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Professionele foto’s van uw kind

Een mooie fotoreportage van uw kind(eren) voor uzelf of voor opa en oma? Een fotoreportage van uw kind(eren) voor een uitnodiging of bedankkaart? Of een fotoreportage van uw kind(eren) op een voor u bijzondere locatie? Welke wens u ook heeft voor een professionele kinderfotografie reportage van uw kind, Martin Munoz realiseert uw fotoreportage professioneel en toch betaalbaar. Populair zijn ook de fotoreportages waarbij elk jaar of in elke levensfase enkele foto’s worden gemaakt. Uiteindelijk ontstaat dan een fotoreportage waarin u uw kind letterlijk ziet groeien. Een fotoreportage van uw kind(eren) is een tastbare herinnering voor het leven!

 

Kinderfoto’s in luxe fotoalbum

Digitale kinderfoto’s in fotoalbum
Professionele kinderfoto’s komen perfect tot hun recht in een fotoalbum. Martin Munoz biedt de mogelijkheid om de fotoreportage van uw kind digitaal af te drukken in een prachtig fotoalbum. Martin Munoz nodigt u van harte uit om de mogelijkheden in fotoalbums en fotoboekjes met kinderfoto’s te komen bekijken.

“WINACTIE”

Fotoreportage kinderen in Limburg, Brabant,…

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz verzorgt kinderfotografie in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. Uiteraard zijn ook andere locaties voor de fotoreportage mogelijk. Martin Munoz maakt ook fotoreportages van kinderen aan huis!
Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.