logo

Familiereportage

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Portretfoto’s en familiefotografie

Familieportretten om te koesteren
Professionele foto’s van uw kinderen, uw gezin of uw familie zullen jaar na jaar gekoesterd worden. Er zijn veel ideale gelegenheden om professionele familiefoto’s te maken: een verjaardag, een jubileum, een familie-uitje of een zilveren bruiloftsfeest. Een familiereportage in de studio of op een unieke locatie is een leuke ervaring en levert uiteraard prachtige familiefoto’s op. Portretfoto’s van de kinderen of kleinkinderen, of een mooie portretfoto van uzelf of van uw ouders zullen een sieraad aan uw wand zijn. En welke opa of oma vindt het niet leuk om een familiefoto te krijgen, met daarop alle kinderen en kleinkinderen?

Martin Munoz biedt bovendien de unieke mogelijkheid om familieportretten en andere portretfotografie op locatie of in het comfort van uw eigen woning te maken! Al vanaf € 50,-!

 

Unieke familiereportage van uw familie

Een familiereportage is leuk om te laten maken. De hele familie komt bijeen om een prachtige professionele foto te laten maken, op een locatie binnen of buiten. Een familiereportage levert unieke foto’s op, die het uitstekend zullen doen op een muur of in een prachtig fotoalbum. Soms kan het leuk zijn om een fotoreportage te maken in een bepaald thema, of op een bijzondere locatie. Zo kunt u denken aan een familiereportage in Hawaistijl, of volledig ‘op chique’. Een familiereportage op het strand, in het bos of bijvoorbeeld op een bloembollenveld levert verrassende foto’s op. Martin Munoz weet uw familie steeds op unieke en pakkende wijze op de gevoelige plaat te zetten.

 

Cadeaubon voor familiereportage

Doe eens een familiereportage cadeau
Een cadeaubon voor een familiereportage is een origineel verjaardagsgeschenk, huwelijksgift, moederdagpresentje, kraamcadeau etc. Met een cadeaubon voor een professionele familiereportage bij Martin Munoz Fotografie zult u de ontvanger zeker aangenaam verrassen. Onze standaard cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag, al vanaf € 25,-. Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. De geldigheid vervalt na 1 jaar of indien de code onleesbaar is geworden.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Kijk ook eens bij :
Schoolfotografie,
Reclamefotografie,
Architectuur fotografie,
Evenementen fotografie,
Portretfotografie,
Communiefotografie,
Diploma uitreiking fotografie

Familiereportage in Limburg, Brabant,..

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz maakt familiereportages in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. Ook voor familiefotografie op een andere locatie staat Martin Munoz graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact (link) op om uw wensen te bespreken. Foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden.