logo

Bruidsfotografie

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Zie ook menu item Trouwboeken van Bruidsparen om complete reportages te bekijken.

Een fotoreportage van uw bruiloft is een prachtig aandenken aan een heel bijzondere dag.

Behalve de kwaliteit van de trouwfoto’s is ook de stijl en sfeer die via de trouwfoto’s overgebracht wordt heel belangrijk. Trouwfoto’s kunnen nog zo mooi zijn, als ze niet bij u passen zult u er weinig emotie bij voelen. En dat is juist zo belangrijk bij trouwfoto’s.
Martin Munoz maakt uitgebreid kennis met het bruidspaar, om samen te beslissen of ‘de klik’ er is. Een goede klik tussen fotograaf en bruidspaar is essentieel voor een sfeervolle en unieke bruidsreportage die bij u past.

  • Het was een geweldige ervaring om samen met Martin onze trouwdag te beleven. Vol energie en inpsiratie gaat hij aan de slag. We voelden ons daardoor direct op ons gemak, dat zie je ook terug in de mooie foto's.....OOGVERBLINDEND! Martin merci!
    testimonial-image
    Grace & Paul MuldersRoermond

 

Exclusief trouwalbum naar eigen wens

Trouwalbums met sfeervolle bruidsreportage
De trouwreportage legt de sfeer van de trouwdag vast via unieke, professionele trouwfoto’s. Martin Munoz heeft tijdens de bruidsreportage oog voor alle details: een liefdevolle blik, een spontane lach, spelende kinderen…met als resultaat een prachtige fotoreportage en een exclusief trouwalbum. Er zijn talloze mogelijkheden voor het trouwalbum. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een prachtig trouwalbum dat volledig digitaal wordt samengesteld en afgedrukt.

 

Persoonlijke trouwreportage

Uitgebreid kennismakingsgesprek
Om de trouwreportage zo feestelijk, soepel en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, vindt Martin een persoonlijke kennismaking heel belangrijk. Om te komen tot een perfecte, persoonlijke trouwreportage is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is.