logo

Bruidsfotografie prijzen

Maatwerk

Reportage op maat!

Handig voor thuis

Alle bestanden en foto’s worden op USB  aangeleverd.

Fotoboek

Wat is er nu leuker dan samen kijken in een fotoboek.

Een bruidsreportage is altijd maatwerk

Een reportage van jullie bruiloft is maatwerk. Hoe we de dag invullen, gebeurt op basis van jullie wensen ten aanzien van jullie mooiste dag. Ik kom graag bij jullie langs om samen met jullie te bespreken hoe ik als bruidsfotograaf jullie trouwdag op een onvergetelijke manier vast kan leggen. Heb je nog niet gezien hoe ik werk, kijk dan op de pagina met bruidsreportages.

Het is namelijk belangrijk dat jullie een klik hebben met mij en mijn fotografie. Alleen zo kan ik jullie dag op beeld vastleggen, zoals jullie het wensen. Met de momenten die de dag kenmerken. En de emoties die er zijn. Ik zorg dat je een blijvende herinnering krijgt.

Jullie krijgen een luxe trouwboek

De beste foto’s van jullie mooiste dag worden door mij geselecteerd. Deze komen in jullie luxe trouwboek. Natuurlijk hebben jullie nog inspraak in hoe de tastbare herinnering van jullie bruiloft uit komt te zien. Daarom hebben we na de bruiloft nog een afspraak samen, zodat we het ontwerp kunnen bekijken en waar nodig aanpassen.

Een bruidsreportage inclusief jullie persoonlijke luxe trouwboek verzorg ik al vanaf € 1250,-.

Welke foto’s komen in het trouwboek?

Per setting maak ik ongeveer tien foto’s. Uit ervaring weet ik dat in de meeste gevallen hiervan twee foto’s echt van topkwaliteit zijn. Die krijgen jullie. Deze krijgen dan hun plek in het trouwboek. Totaal komen er +/- 100 foto’s in het trouwboek.

Bruidsfotografie pakket

Als jullie door mij jullie trouwdag vastgelegd willen hebben, dan krijg je een compleet pakket. De bruidsfotografie bestaat uit:

  • een voorgesprek over de dag zelf en het trouwboek dat bij jullie past
  • de reportage tijdens jullie mooiste dag
  • een afspraak na de bruiloft om het ontwerp van het trouwboek te bekijken
  • een USB-stick met alle goede foto’s
  • een luxe trouwboek waar jullie nog jaren met plezier in terugkijken

 

 

bruidsfotografie weert