logo

Babyfotografie

Klik op de foto hieronder om meer foto’s te bekijken! Verlaat de viewer door op X onder de foto te klikken!

Ook fotoreportage in Anne Geddes stijl

Babyfoto’s van Anne Geddes zijn wereldberoemd. Martin Munoz maakt ook prachtige babyfoto’s in Anne Geddes stijl. Deze originele babyfoto’s zijn een sieraad aan de muur, in een album, op een uitnodiging etc. Uiteraard verzorgt Martin Munoz ook graag een traditionele professionele fotoreportage van uw baby, in elke gewenste stijl. Voor een fotoreportage van uw baby komt Martin Munoz bij u thuis, zodat uw baby in zijn eigen omgeving gefotografeerd wordt.

 

Professionele babyfoto’s in luxe fotoalbum

Digitale babyfoto’s in fotoalbum
Babyfoto’s komen perfect tot hun recht in een babyalbum. Martin Munoz biedt de mogelijkheid om de babyfoto’s die u tijdens een fotoreportage laat maken digitaal af te drukken in een prachtig babyalbum. Martin Munoz nodigt u van harte uit om de mogelijkheden in fotoalbums en fotoboekjes te komen bekijken. Bel gerust om een afspraak te maken!

 

Babyfotografie in Limburg, Brabant,…

Weert, Eindhoven, Helmond, Sittard, Maastricht eo
Martin Munoz, voor babyfotografie in Weert, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Heerlen, Sittard, Maastricht en ruime omgeving. Uiteraard zijn ook andere locaties mogelijk. Martin Munoz maakt ook fotoreportages aan huis!
Neem vrijblijvend  contact op om uw wensen te bespreken.